Monday, August 31, 2020

آشنایی با کتابخانه جانگو در پایتون

 جانگو یا Django یک فریم ورک سطح بالا در زبان برنامه نویسی پایتون می‌باشد که به توسعه پرسرعت و طراحی کم نقص و بهینه صفحات تحت وب بسیار کمک می کند. در اصل کتابخانه Django توسط برنامه نویسان با تجربه ای نوشته شده است که بسیاری از مشکلات توسعه دهندگان وب و طراحان برنامه های تحت وب را زیر نظر داشتند.

Django نسبت به Rails و node.js سر و صدای کمتری در دنیای برنامه نویسی ایجاد کرد اما این به معنی این نیست که برنامه نویسان و شرکت های مطرح از آن استفاده نکنند. Django از سیستم های اصلی راه اندازی سایت های بزرگی مثل اینستاگرام و پینترست است و فیسبوک نیز از آن در پروژه های مختلف بهره می‌برد.

کتابخانه Django در پایتون

زمانی که شما در حال طراحی و ساخت یک وب سایت هستید، همیشه به مجموعه ای از componentها نیاز دارید. برای مثال شما باید ابزار و یا روشی برای احراز هویت کاربر، پنل مدیریت برای وب سایت ، فرم ها، راهی برای آپلود فایل ها و… را در سایت خود لحاظ کنید.
خوشبختانه برنامه نویسان وب و دولوپرهای برنامه های تحت وب با این مسائل در گذشته روبرو بوده اند و از این رو فریم ورک هایی با امکانات کافی تهیه کرده اند که یکی از بهترین آن‌ها قطعا جانگو می‌باشد

مزایای استفاده از فریم ورک Django چیست؟

سرعت بسیار بالا:

کتابخانه Django برای آن طراحی شده است که توسعه دهندگان وب بتوانند در کم ترین زمان ممکن مفاهیم را به برنامه تبدیل کنند.

ابزارهای کارآمد:

کتابخانه Django دارای ده ها ابزار اضافی ست و شما می توانید برای انجام وظایف خود در توسعه وب سایت از آن ها استفاده کنید. جانگو از تأیید هویت کاربر، مدیریت محتوا، نقشه سایت، خوراک RSS و بسیاری کارهای دیگر پشتیبانی می کند.

ویژگی کتابخانه django

محیط ایمن و مطمئن:

کتابخانه Django موارد امنیتی را به شکل فوق العاده ای رعایت می کند و به توسعه دهندگان کمک می کند تا از بسیاری از اشتباهات امنیتی معمول جلوگیری کنند، سیستم احراز هویت کاربر در این کتابخانه یک راه امن برای مدیریت حساب های کاربری و رمزهای عبور شما می‌باشد.

مقیاس پذیری بالا:

بسیاری از شلوغ ترین وبسایت های دنیا که ترافیک و درخواست های لحظه ای بالایی دارند برای آنکه بتوانند به سرعت و با انعطاف بالا ترافیک های سنگین را کنترل کنند، از فریم ورک جانگو استفاده می‌کنند.

جامع بودن:

شرکت ها، سازمان ها و ارگان های مختلف از کتابخانه Django برای ساخت انواع موارد مورد نیاز خود از قیبل سیستم های مدیریت محتوا، شبکه های اجتماعی و سیستم عامل های محاسباتی علمی استفاده می‌کنند.



چطور Django را بیاموزیم

قبل از پاسخ به این سوال باید در ابتدا یک واقعیت رو قبول کنید و آن این است که جانگو بر پایه زبان برنامه نویسی پایتون طراحی و نوشته شده است پس باید پایتون را در حد اصول کلی آن مثل ویژگی‌های تابعی، شی گرایی، حلقه‌ها، شرط‌ها و … یاد بگیرید چرا که این موارد جز اصول اساسی یادگیری جانگو می‌باشد و شما خیلی با آن سر و کار خواهید داشت.


 

بعد از پیدا کردن درک خوبی از اصول اساسی پایتون حالا نوبت به آن رسیده که به توسعه وب بپردازید، اگر با این فضا نیز آشنایی ندارید به شما توصیه می‌کنم از میکرو فریم ورک ساده تر پایتون یعنی Flask استفاده کنید و با استفاده از آن لایه های سبک تری توسعه وب را آموزش دیده و تمرین کنید. لازم نیست در این فریم ورک بسیار حرفه ای عمل کنید همینکه اصول اولیه را فرا بگیرید برای یادگیری Django کافی می باشد.

و حالا نوبت به یادگیری جانگو می‌رسد که به نظر من بهترین راه برای مطالعه و خودآموزی این کتابخانه خود وبسایت جانگو می باشد چرا 

که مستنداتی که تیم توسعه این کتابخانه تهیه و تدوین کرده اند بسیار بی نظیر و مناسب است.
جمع بندی

طبیعتا شما وقتی می ‌توانید با فریم ورک Django کار کنید که بتوانید روش توسعه را با آن بیاموزید که در مقالات بعدی یا در وبینارها و کلاس‌های آنلاین و حضوری به آن‌ها خواهیم پرداخت. جانگو فریم ورک بسیار منعطف، مقیاس پذیر و فوق العاده پرسرعتی است و به شما توصیه می‌شود اگر برای ران کردن سایت عجله داشته و یا سایت پرترافیکی در اختیاردارید حتما کتابخانه جانگو را برای کار خود انتخاب کنید.

منبع: https://amanjacademy.com/comprehensive-guide-to-the-django-library-in-python-language/

No comments:

Post a Comment